Huh hui. Koitetaanpas tässä nyt aloittaa Anan ensimmäinen ikioma blogi.. Katsotaan saadaanko tarpeeksi kirjoitettavaa Anan elämästä.

Nyt on ollut hieman hiljasempaa, vaan ens viikolla tapahtuu.

Maanantaina Ana viedään (taas) eläinlääkäriin. Tällä kertaa yläkulmahampaan poistoon. Pakko poistaa kun ei muuten irtoa. Ei heilu vieläkään mihinkään suuntaan ja muut lähti kaksi viikkoa sitten.

Torstaina meillä on sitten TOKO-kurssin toinen kerta. Saa nähdä meneekö paremmin kun tällä viikolla. Oltiin ekaa kertaa maneesilla ja sielä oli niitä hevosten hajuja jotka häiritsi tytön keskittymistä. Ja sitten sielä oli kaikki uusia koiria niin ne kans vähän häiritsi, varsinkin se rotikka joka uhitteli koko ajan Analle kun istui siinä vieressä. Kaiken kaikkiaan kun ottaa häiriötekijät ja Anan keskittymiskyvyn huomioon me suoriuduttiin kuitenkin ihan kunnialla ;)

Lauantaina sitten Ana pääsee/joutuu elämänsä ensimmäistä kertaa mätsäriin. Saapa nähä miten tyttö selviytyy, varsinkin kun joutuu ilman äitiä meneen (ite yllätten olen töissä). Vaan Ana on kyllä onneksi niin sosiaalinen luonne että tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen, joten tuskin siellä mitään elämää suurempaa katastrofia pääsee syntymään ;)

Siinäpä on nyt päällimmäiset tapahtumat mitä on tulossa. Kerrotaan tuloksista sitten kun niitä saadaan :)